Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Gràcies a GDM, DEVIR, NEXO, ABA i Mercurio Distribuciones els nens i nenes poden jugar a jocs de taula al temps de migdia

La Comissió de Ludoteca i la de Migdia ha proposat als monitors i monitores de Migdia de l’AFA de la nostra escola la possibilitat que els nens i nenes de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è tinguin l’opció de jugar a jocs de taula després de dinar i fins a l’hora d’incorporar-se a l’aula.

Tot i que el grup de 4t no ha estat interessat en la proposta, recordem que el joc dirigit sempre es dóna com a opció però no s’obliga, la resta de classes sembla que han rebut la proposta de forma positiva.

Així doncs, i aprofitant l’espai de la Biblioteca de la nostra escola, ens nens i nenes de 2n, 3r, 5è i 6è que volen, un migdia a la setmana, fan jocs de taula.

Tots aquests jocs que són nous i adaptats a cada edat han estat cedits, de forma gratuïta, per Pak Gallego (editorial GDM), Xavi Garriga (DEVIR), Simón Blasco (NEXO), Iolanda (HABA) i Sílvia (Mercurio Distribuciones) a qui els agraïm moltíssim!

By | 2019-03-06T11:20:35+00:00 març 4th, 2019|notícia menjador|Comentaris tancats a Gràcies a GDM, DEVIR, NEXO, ABA i Mercurio Distribuciones els nens i nenes poden jugar a jocs de taula al temps de migdia