Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Veïns de Vallcarca proposen un pla alternatiu al projecte d’eix verd

Diversos col·lectius de Vallcarca han presentat un pla alternatiu per al futur eix verd de Vallcarca.

Recordem que aquest projecte de rambla ve de l’any 2002, i preveu l’enderroc de cases entre l’avinguda de Vallcarca i el carrer de Bolívar i la construcció de tres grans infraestructures de ciutat: un dipòsit pluvial, una subestació elèctrica i un parc de neteja de BCNeta. El pla alternatiu proposa mantenir les edificacions ja existents i repensar la ubicació d’aquestes instal·lacions. Podeu veure la noticia al vídeo de Betevé de continuació:

A la nova proposta demanen que es reubiquin aquestes instal·lacions entre altres raons perquè els arquitectes que els donen suport argumenten que el ciment no permetria plantar arbres. La infraestructura més gran és el col·lector d’aigües residuals. “Estem parlant d’un forat de 15 metres de profunditat al costat del carrer de Bolívar, una obra que comportaria vibracions”, explica Aldo Ventura, d’LHRC Arquitectura.

By | 2019-03-22T18:56:45+00:00 març 22nd, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a Veïns de Vallcarca proposen un pla alternatiu al projecte d’eix verd