Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Vallcarca estrena el seu Mercat de Pagès quinzenal

El Districte de Gràcia farà la seva primera edició del Mercat pagès aquest dissabte 30 de març a la Pl. del Metro de Vallcarca. Durant els primers 6 mesos, el mercat tindrà una temporalitat quinzenal mentre que els 6 mesos desprès, la temporalitat serà setmanal.

Aquest mercat forma part d’una xarxa de mercats de pagès setmanals que promou l’Ajuntament de Barcelona. En cada un, es reuneixen 15 parades regentades pels propis productors i productores oferint productes frescos, de proximitat i de temporada.

Aquests mercats són dinamitzats per entitats dels barris que promouen la sobirania alimentària amb el recolzament municipal. Els mercats i parades de pagès no només són una eina per facilitar l’accés a productes de pagès sinó que estan concebuts per afavorir el comerç de barri de proximitat.

By | 2019-04-01T17:33:11+00:00 març 28th, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a Vallcarca estrena el seu Mercat de Pagès quinzenal