Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El 6 i 7 d’abril torna Món Llibre

Llegim per divertir-nos, per viatjar a mons fantàstics, per conèixer personatges extraordinaris o per somiar sense tancar els ulls. I Món Llibre vol que el cap de setmana del 6 i 7 d’abril, al cor del Raval, us divertiu més que mai! Tant si us agrada resoldre misteris com si voleu rodar món, explorar un univers desconegut o riure amb una història còmica, aquí trobareu l’espai idoni per capbussar-vos en la lectura, per emocionar-vos amb un espectacle o per triar i remenar entre milers de llibres que us sorprendran. Per divertir-vos de valent. Hi ha un Món Llibre per a cada infant. Descobriu quin és el vostre!

En aquest enllaç podeu consultar la programació.

By | 2019-04-01T17:19:58+00:00 març 29th, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a El 6 i 7 d’abril torna Món Llibre