Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’11 d’abril participa a l’intercanvi de Llibres Sant Jordi 2019

Enguany, l’intercanvi ha estat organitzat per les AFAs de les escoles Rius i Taulet, Turó del Cargol, Farigola de Vallcarca, Montseny, Gravi, Josep Maria de Sagarra, Pare Poveda, Josep M. Jujol, Patronat Domènech, Reina Violant, Univers, Col·legi Sant Josep, Vida Montserrat, Nou Patufet, Teixidores de Gràcia. També per les Escoles bressols Municipal Gràcia i Caspolino, i per l’institut Vila de Gràcia. També organitzen les biblioteques Jaume Fuster, la Vallcarca-Els Penitents M. Antonieta Cot i Vila de Gràcia així com l’Espai Jove La Fontana. La iniciativa rep també la col·laboració i suport del Districte de Gràcia.

By | 2019-04-01T17:21:40+00:00 març 31st, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a L’11 d’abril participa a l’intercanvi de Llibres Sant Jordi 2019