Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’IES Vallcarca ja té aprovat el pressupost per estar enllestit el 2023

El Govern ha aprovat l’encàrrec i la regularització d’encàrrec de diverses actuacions d’infraestructura escolar a realitzar per l’empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya (Infraestructures.cat), que preveu 27 construccions escolars per un import total de 104.700.000 euros, que corresponen a les més prioritàries per al sistema educatiu de Catalunya d’acord amb les necessitats d’escolarització actuals i a mitjà termini. De les 27, un total de 21 són de nova construcció, 5 són grans ampliacions i 1 és una rehabilitació integral. Totes les obres es començaran a edificar de manera esglaonada fins al 2023 i permetran la retirada de més d’un centenar de mòduls.

La Conselleria d’Ensenyament ha remarcat que aquestes 27 obres es realitzaran d’acord amb els nous criteris pedagògics de construccions escolars que el Departament d’Educació està treballant actualment amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, que serviran per dissenyar els nous centre educatius i transformar els centres actuals. 

Dins les diferents actuacions encarregades a Infraestructures.cat s’inclou la de l’Execució de les obres de nova construcció de l’Institut (IES) Vallcarca a Barcelona, de 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat, amb un pressupost destinat de 5.700.000 €.

By | 2019-05-02T11:40:33+00:00 maig 2nd, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a L’IES Vallcarca ja té aprovat el pressupost per estar enllestit el 2023