Des de l’AFA de la nostra escola ens hem volgut sumar un any més a participar en la Festa Verda que tindrà lloc el proper dissabte, 11 de maig, al Parc de la Creueta del Coll.

En concret, des de la Comissió d’Agenda Verda hem preparat les següents activitats:

Let’s Clean Up Europe (11.30 h): Us cop més volem sumar-nos a l’acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, el Let’s Clean Up Europe.

T’apuntes a netejar conjuntament una part del Parc de la Creueta? Compartirem una estona al matí  fent una recollida de les deixalles que trobem i al final analitzarem la deixada recollida. 

Per inscriure’t només has d’enviar un correu a: escolaverda@ampafarigola.cat.       

Taller “Construïm un molinet de vent” (16.00 h): Els més petits experimentaran amb l’energia eòlica i solar fotovoltaica per tal de familiaritzar-se amb el món de les energies renovables. L’educador/a els explicarà quines són les conseqüències de l’ús de l’energia no renovable i quines són els avantatges de les renovables. Se’ls informarà del funcionament bàsic d’aquestes dues energies amb una maqueta d’un petit aerogenerador i una motxilla solar. Un cop hagin experimentat amb aquests objectes, construiran un molinet de vent de paper que es podran endur a casa. Aquesta activitat forma part del Programa Compartim un Futur de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

La inscripció d’aquesta activista es farà el mateix dia de la festa.

Per últim, i conjuntament amb l’AFA de l’Escola Montseny construirem un laberint de natura i també fabricarem un atrapasomnis amb fulles, flors i pals que trobem pel parc.