Aquest diumenge, la Comissió de Festes de la nostra AFA va organitzar una festa per celebrar la Primavera, en la que es va convidar a totes les famílies de l’escola.

A primera hora, mentre alguns muntàvem la barana que protegirà les plantes de les jardineres, d’altres s’ho passaven d’allò més bé aprenent jocs de malabars, amb l’ajuda d’un expert en la matèria, l’Spaguetti, i d’altres optaven per fer unes partidetes de jocs de taula de la nostra Ludoteca, amb les instruccions del Siscu.

Mentre tant, un altre grup, coordinat per l’Albert, preparava uns macarrons, amb opció de vegans i celíacs. Quan la pasta estava al “dente”, i sota l’ombreta dels arbres de la pista, les famílies van dinar a la pista de l’escola, per després animar-se a ballar i cantar amb la música d’en Félix.

A més, durant tot el dia, les famílies vàrem poder comprar les polseres per col·laborar amb la BlueSky School d’Arusha (Tanzània).

La festa va finalitzar amb un ball de la Jiya, alumne de 5è de la nostra escola, i una festa Holly, plena de colors i música!

Des de l’AFA de l’escola volem agrair la participació de totes les famílies que vàreu voler ajudar a que la festa fos un èxit.