Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El Grup de Grans de l’escola se serveixen el dinar

Des de la Comissió de Migdies de l’AFA de la nostra escola hem cregut convenient afegir autonomia i responsabilitat als nens i nenes de l’escola i, començant pel grup de grans (4t, 5è i 6è), són aquests qui se serveixen el dinar.

Amb aquesta iniciativa pretenem complir dos objectius: d’una banda el nen o nena es fa responsable de servir-se el seu dinar, estimulant la seva autonomia i, de l’altra, pren el compromís de menjar-se tot el que s’ha servit, fent-los sentir responsables d’acabar-se allò que tenen al plat. El fet de sentir que se’l deixa participar creiem estimula la seva autoestima i autonomia. 

Des de la Comissió pensem que el fez de deixar participar a la canalla en decidir la quantitat que ha de menjar, potencia l’autonomia, l’autoconeixement i l’autoregulació, entre d’altres aspectes.

Tot i que sabem que hi ha menjars que agraden més o menys, el que es demana és que les quantitats siguin raonables.

La idea és que més endavant es podran servir a la taula i que es vagin afegint altres cursos. Pel que sembla, els resultats són de moment molt satisfactoris.

By | 2019-05-10T09:12:40+00:00 maig 10th, 2019|notícia menjador|Comentaris tancats a El Grup de Grans de l’escola se serveixen el dinar