Dins l’espai de Migida, coordinat per l’AFA de l’escola, continuem amb el Projecte Ens ho Mengem Tot, que tracta el malbaratament alimentari a les escoles. L’aliment del mes dabril que s’ha treballat ha sigut els espaguetis amb tomàquet, la classe encarregada de treballar-los ha sigut 1er.

Com sempre, els petis han sigut els que han descobert l’aliment amagat al pati. Després, els nenes i nenes de 1er han pesat la ració de l’aliment i han fet la multiplicació pels alumnes que han menjat, al finalitzar el dia han pensat l’aliment malbarat, els espaguettis que han sobrat, i hem enviat les dades l’Ajuntament de Barcelona, organitzme que promou aquesta activitat, perquè després ens faci el retorn.

Malbaratament alimentari espaguetis amb tomàquet from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

Els dies següents, els nens i nenes han pensat en fer un Memori amb els passos des de les plantacions fins que arriba l’aliment al menjador i al seu plat. El Memori ha passat després a d’altres classes, per a que també puguin jugar-hi.