Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

La Fariteca de Migdia ja té estanteria i organitzats els jocs per edats

Des de la Comissió d’AFA de Migdia hem apostat per introduir l’opció de Ludoteca entre aquells alumnes que vulguin fer jocs de taula un dia a la setmana. Recordem que tots aquests jocs els han estrenat els nens i nenes de la nostra escola, gràcies a la cessió d’empreses que fan jocs de taula.

Per tal que siguin de més fàcil accés, s’ha comprat una prestatgeria amb rodes, que es pot transportar fins a l’aula de la Biblioteca, on hi juguen, i s’ha classificat els jocs per gomets de diferents colors, segons l’edat recomanada.

I ja té nom: LA FARITECA!!

By | 2019-06-12T10:49:46+00:00 maig 22nd, 2019|notícia menjador|Comentaris tancats a La Fariteca de Migdia ja té estanteria i organitzats els jocs per edats