Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Una família de porcs senglars interessats en la nostra escola!!

I una notícia molt curiosa: la presència de porcs senglars més enllà de la serra de Collserola comença a ser molt habitual i un veí de Vallcarca ha enregistrat imatges d’una família de porcs senglars passejant de nit per la plaça de Mons i arribant a la nostra escola!

Alguns residents a la zona han explicat a betevé que quan han tret a passejar el gos al Bosc Turull han observat que hi havia trams amb la terra remoguda. En un primer moment pensaven que era producte del joc infantil. Però quan han vist les imatges dels porcs senglars a la zona han lligat caps i han conclòs que els animals també s’han passejat per aquest punt del barri.

Doncs bé, la intenció dels animals per venir no sabem si amb ganes de jugar amb els nostres fills i filles o bé han olorat el dinar del José. En tot cas, la propera vegada, si volen venir a saludar-nos, millor que vinguin més aviat, al vespre la nostra escola tanca!

By | 2019-06-01T09:39:44+00:00 juny 1st, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a Una família de porcs senglars interessats en la nostra escola!!