Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Festa Fi de Curs AFA Escola La Farigola de Vallcarca

Un curs més, i després dels Tastets de l’Escola, la Comissió de Festes de l’AFA ha estat l’encarregada d’organitzar la fi de festa per acomiadar aquest curs escolar.

Tristesa per dir adeu als nens i nenes de 6è, que sempre han tingut cura dels més petits i com a tots els grups que passen per la nostra escola trobarem molt a faltar i els desitgem molts èxits en la nova etapa que ara comencen a l’Institut.

També molta tristesa per acomiadar-nos de la MONTSE, una monitora que ha rebut cada matí des de primera hora d’acollida als nostres fills i filles i ha tingut unes estima per a tots ells, per això li van voler agrair amb un dibuix cadascun i les famílies li volem dir fins aviat, esperem que ens visitis ben aviat i t’agrairem molt que ho facis!

I un cop visitades les diferents classes, i menjada la tradicional i boníssima coca, tots ens hem traslladat al Parc de la Maria Baldó per a refrescar-nos amb jocs d’aigua, inflables i moltes corredisses i riures. Gràcies a tots els que heu vingut i participat de la festa, l’any vinent, més i millor!!

By | 2019-06-08T09:30:29+00:00 juny 8th, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a Festa Fi de Curs AFA Escola La Farigola de Vallcarca