Dissabte 25 de maig, les famílies dels nens i nenes de la nostra escola que participen en l’extraescolar de Teatre Musical van poder gaudir dels diferents espectacles que l’Anna i la Laur, les profesores d’aquesta extraescolar, han estat treballant aquest curs amb els diferents grups.

Així, començant pel grup de més petits, vàrem poder gaudir d'”Els domadors ferotges“:

El grup de P5 van actuar a “Els follets sabaters“:

El grup de 1er van representar “El Màgic d’Oz“:

El grup de migdies, que inclouen alumnes que van des de 2on fins a 6è van representar l’obra ‘”Hànsel i Gretel

Els de 3er ens van fer riure amb les històries de l'”Snoopy“:

Gràcies a les fotos que ens ha fet arribar un pare de 4t, en Jesús (Xexu) Morentin, hem fet un vídeo de resum de les diferents obres, i volem agrair molt a l’Anna i la Laura la gran tasca que fan amb els nostres fills i filles, així com a les famílies que van ajudar molt amb unes difresses molt xules: