Des del 2017, dins l’espai de migdia de l’AFA de la nostra escola, es ve duent a terme el Projecte Ment Atenta en que, tots els cursos, un quart d’hora abans de les classes de les 15 h, realitzen guiats pels seus monitors o monitores sessions de relaxació, visualització, etc., en difinitiva, exercicis per connectar amb ells o elles mateixos.

Enguany, aquestes sessions no han estat guiades per un expert/a en la matèria, motiu pel qual els professionals que van engegar el projecte, pares de la nostra escola a qui agraim moltíssim la feina feta, ens han proposat una empresa que faci una formació i seguiment durant el curs escolar.

Des de la Comissió de Migdia hem fet una enquesta a totes les famílies de l’escola per preguntar-los si els sembla bé aquesta proposta i la continuïtat del projecte, i a continuació us oferim els resultats:

Segons el resultats de les 51 respostes rebudes, mantindrem el projecte de Ment Atenta per al curs vinent (2019/20), amb la coordinació de l’empresa Sloyu.

Com sempre, us mantindrem informats de tot el que faci referència a aquesta qüestió i us agraim la vostra aportació responent al formulari.