Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

A l’hora de dinar P3 i P4 amb pitet i tota la resta amb tovalló de roba dins una bosseta

Us recordem que, des del 2016, l’AFA de la nostra escola va optar per utilitzar tovallons de roba al menjador, enlloc dels de paper. Aquesta iniciativa, va comportar la nominació al VII Premi Europeu de la Prevenció de Residus, notícia que va recollir Betevé.

Volem continuar amb aquesta acció, que entenem que va a favor del Medi Ambien,t i per tant demanem a les famílies de l’escola la vostra col·laboració, i que tots els nens i nenes que es queden a dinar a l’escola, amb l’excepció de P3 i P4 que ja van amb pitet de roba, portin un tovalló de roba dins una bosseta, TOTS DOS MARCAS AMB EL NOM. Els nens i nenes l’hauran de portar cada dilluns i ho retornaran divendres per rentar-ho.

By | 2019-09-11T11:44:41+00:00 setembre 11th, 2019|notícia menjador|Comentaris tancats a A l’hora de dinar P3 i P4 amb pitet i tota la resta amb tovalló de roba dins una bosseta