Aquest dijous, la Comissió de Roba Escolar de la nostra AFA va preparar totes les comandes de roba de les famílies que en vàreu demanar, perquè divendres els vostres fills i filles les portessin ja a les seves motxil·les.

Juntament amb la roba hi consta la comanda amb els detalls de pagament i les gestions que heu de fer per si heu de fer algún canvi.

Us recordem que dins l’AFA també hi ha la Comissió de Socialització de Roba, que porta la Marisa, i que permet fer l‘intercanvi d’aquesta entre les famílies.

Així mateix, en la nostra página web podeu trobar el formulari (la botiga) que permet fer les comandes de roba durant el curs. Gràcies Comissió de Roba i Socialització per la feina feta!

Recordeu que aquesta comissió, com totes les altres de l’AFA, estan formades per pares i mares de l’escola que treballen per a que tot rutlli. Necessitem més gent treballant en les diferents comissions, així que, si us animeu, si us plau contacteu amb la Junta (junta@ampafarigola.cat) i us informaran de com podeu ajudar.

TOTS SOM AFA, TOTS SUMEM!