Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

P5 ens imaginem com voldríem que fos el carrer sense cotxes, tot pintant un gran mural

Dijous 19 de setembre, dins la Setmana Europea de la Mobilitat, i mitjançant una activitat simbòlica amb la que van ocupar i pintar un gran mural al carrer, els nens i nenes de P5 de les escoles La Farigola de Vallcarca i el Montseny, van dibuixar el carrer que els agradaria tenir.

Aquesta iniciativa, promoguda per la direcció de les dues escoles i les dues AFAs d’aquestes, ha permès que la canalla de les dues escoles simbolitzin com els agradaria que fos el seu carrer, redissenyant la vialitat tot i pensant en les persones més que en els vehicles.

By | 2019-09-26T13:42:24+00:00 setembre 26th, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a P5 ens imaginem com voldríem que fos el carrer sense cotxes, tot pintant un gran mural