Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Sis entitats de Vallcarca s’uneixen per la gestió dels nous equipaments

Sis entitats de Vallcarca han creat una federació per encarregar-se de la gestió dels nous equipaments previstos al barri. El primer serà el Casal de Barri de Can Carol, que va començar les obres el mes d’abril i està previst que acabin la primavera del 2020. L’altre nou espai serà l’antic consolat, la Casa Junyer-Canals, tot i que aquest equipament encara no té data d’inauguració. Darrere de la nova Federació d’Amigues de Can Carol i Consolat hi ha sis associacions del barri que reclamen un conveni de cessió directa per la gestió dels equipaments. Aquesta notícia l’ha recollit Betevé:

By | 2019-12-21T19:05:19+00:00 desembre 20th, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a Sis entitats de Vallcarca s’uneixen per la gestió dels nous equipaments