Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Novetats al temps del migdia

Durant la setmana del 13 al 17 de gener, els infants de cicle superior (4t, 5è i 6è) van crear les seves bústies de menjador per tal de poder-les fer servir i deixar les seves opinions, suggeriments, etc. de l’espai de migdia.

Les bústies ja estan en funcionament i cada divendres s’obriran i si hi ha suggeriments s’aniran treballant i es farà seguiment i valoració de tots ells.

També hem introduit el centre d’interès del projecte de grans: “Les festes del món”, el qual consisteix a treballar una festa popular mensualment. Aquest mes de gener realitzarem activitats relacionades amb l’any nou xinès, com:

– Jocs tradicionals de la Xina
– Tallers diversos: làmpades xineses, origami, ombres xinès, etc…..

Les activitats dels grans es realitzaran cada dimarts de manera voluntària. En cas de pluja, vent, i no poder fer servir pati, també hi haurà l’opció de realitzar activitat del projecte entre d’altres.

By | 2020-02-13T10:48:32+00:00 gener 23rd, 2020|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a Novetats al temps del migdia