Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Aquest any la Farigola ens sumem al Carnestoltes del barri del Coll

Des de la Comissió de Festes de l’AFA de la nostra escola estem col·laborant amb un seguit d’activitats que es duran a terme el proper dissabte, 22 DE FEBRER, amb altres entitats del barri i AFAs, i s’estructuren en el següent programa:

11:30h Rua de Carnestoltes Infantil
13:00 h Activitats al Parc de la Creueta
14:00 h Dinar popular amb un menjar típic de Carnestoltes anomenant Ranxo (és un estofat de cigrons, arròs, xoriço, costella de porc,….) i haurà opció vegana. Des de la Comissió de Festes de la Farigola ens encarreguem d’organitzar i cuinar el dinar, per tant animem a les famílies a participar-hi tant en la cuina, com en l’assistència. El preu del dinar serà uns 5/6€
19:00 h Cercavila que sortirà des de la plaça Salvador Allende
21:00 h Concert jove al Parc de la Creueta del Coll

TEMÀTICA DE LES DISFRESSES: PERSONATGES DE CÒMIC

Com podeu participar en la festa? Podeu escollir una, dues o les tres opcions que us indiquem a continuació i que us heu d’apuntar mitjançant formulari.

1. VENINT DISFRESSAT A LA RUA: Per preparar les disfresses es faran tallers a l’escola els dies 30 de gener, 4 i 13 de febrer de les 16:30 a les 18h. No cal que vingueu tots els dies però cal un mínim de 10 persones inscrites per fer-los. Cada família ha de portar el material (no es cosirà): goma Eva, tisores, feltre, pistola de silicona, teles que no es desfilin, celo …

2. PARTICIPANT A LA COMISSIÓ DE CUINA: A les 10:00 h al Parc de la Creueta us esperem a tots els que vulgueu cuinar i a les 13:45 h aquells que vulgueu a preparar taules i servir.

3. VENINT A DINAR: Reserveu els tiquets i bon profit !!!

By | 2020-01-28T12:46:59+00:00 gener 28th, 2020|Sense categoria|Comentaris tancats a Aquest any la Farigola ens sumem al Carnestoltes del barri del Coll