Des de la Comissió de Festes de l’AFA de la nostra escola estem col·laborant amb un seguit d’activitats que es duran a terme el proper dissabte, 22 DE FEBRER, amb altres entitats del barri i AFAs, i s’estructuren en el següent programa:

11:30h Rua de Carnestoltes Infantil
13:00 h Activitats al Parc de la Creueta
14:00 h Dinar popular amb un menjar típic de Carnestoltes anomenant Ranxo (és un estofat de cigrons, arròs, xoriço, costella de porc,….) i haurà opció vegana. Des de la Comissió de Festes de la Farigola ens encarreguem d’organitzar i cuinar el dinar, per tant animem a les famílies a participar-hi tant en la cuina, com en l’assistència. El preu del dinar serà uns 5/6€
19:00 h Cercavila que sortirà des de la plaça Salvador Allende
21:00 h Concert jove al Parc de la Creueta del Coll

TEMÀTICA DE LES DISFRESSES: PERSONATGES DE CÒMIC

Com podeu participar en la festa? Podeu escollir una, dues o les tres opcions que us indiquem a continuació i que us heu d’apuntar mitjançant formulari.

1. VENINT DISFRESSAT A LA RUA: Per preparar les disfresses es faran tallers a l’escola els dies 30 de gener, 4 i 13 de febrer de les 16:30 a les 18h. No cal que vingueu tots els dies però cal un mínim de 10 persones inscrites per fer-los. Cada família ha de portar el material (no es cosirà): goma Eva, tisores, feltre, pistola de silicona, teles que no es desfilin, celo …

2. PARTICIPANT A LA COMISSIÓ DE CUINA: A les 10:00 h al Parc de la Creueta us esperem a tots els que vulgueu cuinar i a les 13:45 h aquells que vulgueu a preparar taules i servir.

3. VENINT A DINAR: Reserveu els tiquets i bon profit !!!