Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Recollida aparells informàtics: Suport mutu Vallcarca

Les entitats i moviments socials de Vallcarca s’estan mobilitzant per fer front a les ordres de confinament que es deriven de l’amenaça pel coronavirus i després d’una trobada veïnal per crear una xarxa específica de suport mutu per avaluar les necessitats de persones grans del barri que viuen soles o col·lectius vulnerables en general, han engegat una sèrie d’accions, entre les que està la de recollida d’aliments, de material informàtic, etc.

Us recomanem seguir aquestes iniciatives i ajudar en tot el que puguem.

By | 2020-04-25T16:43:37+00:00 abril 25th, 2020|Sense categoria|Comentaris tancats a Recollida aparells informàtics: Suport mutu Vallcarca