Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

La FaPaC lamenta Educació delegui en centres educatius responsabilitat obertura centres

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC) lamenta que el Departament d’Educació delegui als centres educatius la responsabilitat d’obrir les escoles al juny sense directrius per complir amb les mesures anunciades, i des de l’AFA d’aquesta escola compartim aquest sentiment.

Així, igual que la FaPaC, lamentem que el Departament d’Educació no assumeixi la responsabilitat d’elaborar un pla d’actuació dotat de recursos per tal que els centres educatius puguin seguir les mesures de prevenció estipulades per a la finalització del curs 2019-20 i l’inici del curs 2020-21 i ens preocupa la manca de concreció respecte al format del retorn a les aules per al curs 2020-21.

Podeu llegir la nota de premsa de la FaPaC, així com veure el vídeo de l’entrevista que li van fer al Tn de TV3 a la presidenta de FaPaC, on va parlar d’aquest assumpte

By | 2020-05-28T11:13:26+00:00 maig 25th, 2020|Sense categoria|Comentaris tancats a La FaPaC lamenta Educació delegui en centres educatius responsabilitat obertura centres