La Comissió de Salut Comunitària d’El Coll Vallcarca i Els Penitents ha elaborat una guia de recursos per distribuir entre el veïnat de la zona, on es recullen tots els recursos amb què compta el veïnat en àmbits diferents com són l’educació, la salut, comerç i el món laboral, així com les diferents xarxes de suport comunitari de la zona.

La guia recull informació de molts dels recursos que les administracions ofereixen en diferents àmbits: salut, educació, món laboral, etc, però també informa de les iniciatives comunitàries d’entitats del barri i dels comerços per facilitar el comerç de proximitat. També recull els espais que han sorgit durant el confinament, com són les xarxes de suport mutu.

Podeu consultar-la en el següent enllaç: Guia de recursos a El Coll i Vallcarca i Els Penitents.