Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Escoles i docents de Gràcia no veuen clar tornar a les aules durant la fase 2

La decisió del Departament de Salut d’impulsar un pla d’obertura dels centres educatius en la fase 2 incomoda algunes escoles de la ciutat, ja que encara veuen prematur reobrir els centres en un hipotètic canvi de fase.

El sindicat de docents USTEC-STEs així ho recull en un comunicat en què afirma que aquesta reobertura “no respon a paràmetres pedagògics, sinó polítics i econòmics”, i que els sembla més “un experiment que no una necessitat real”.

La reacció també ha arribat des de les direccions de les escoles públiques del districte de Gràcia, que han enviat un comunicat als pares dels alumnes en què manifesten que és indispensable que la reobertura dels centres de P3 a 6è garanteixi la màxima seguretat.

En un comunicat, la Coordinadora d’AMPA/AFA de les escoles públiques de Gràcia creu inviable que les escoles puguin garantir una educació òptima i mantenir els protocols de seguretat al mateix temps. En el següent enllaç us oferim la notícia emesa per Betevé:

By | 2020-05-31T18:14:43+00:00 maig 31st, 2020|Sense categoria|Comentaris tancats a Escoles i docents de Gràcia no veuen clar tornar a les aules durant la fase 2