Aquest any, la festa Major del Barri del Coll es farà confinada, tal i com el moment actual requereix. A continuació us indiquem les principals activitats que es duran a terme:

DIJOUS 18 DE JUNY

18:00h PREGÓ a càrrec de l´associació de comerciants Coll Amunt. Segueix-lo online des del canal de YouTube del Centre Cívic del Coll: elcoll.org/prego.

DIVENDRES 19 DE JUNY

12:00h Gimcana familiar COLLfinada.
Aprofita els moments de passeig per descobrir diferents racons del barri mitjançant un seguit de proves i preguntes. Busca els diferents codis QR que hi ha pel barri, resol totes les proves i aconsegueix un fantàstic premi gràcies a l’associació de comerciants Coll Amunt! Tens temps fins al diumenge 21. Instruccions i mapa de pistes a elcoll.org/gimcana.

21:30h Sopar de Germanor: “Bal-Coll Session”
Encenem els llums de terrasses i balcons i gaudim d´una vetllada en companyia del veïnat, balcó amb balcó.
Per qui no tingui ganes de cuinar, comptarem amb la col·laboració de diferents establiments del barri que ens oferiran fantàstics menús per endur! Els comerços adherits a aquesta col·laboració penjaran un distintiu a la porta.

I per acabar d’amenitzar la vetllada, hem preparat una llista col·laborativa d’Spotify del Coll! Envia les teves propostes a gentgran@ccelcoll.org i les afegirem. Enllaç a la llista: elcoll.org/spotify

DISSABTE 20 DE JUNY

CONCERTS EN STREAMING
Segueix tota la jornada des del canal de YouTube del Centre Cívic del Coll: elcoll.org/ConcertFM.

Sessió de matí
12:00h KIWII. Grup de versions que Aaa s´estrenen també per a públic familiar!
13:15h BIOQUE. Són l´Albert Casanova i l´Alba Bioque. La seva unió ha creat un estil particular basat en influències mediterrànies, del sud i gitanes.

Sessió de tarda

17:00h BINGO ONLINE DE FESTA MAJOR. Passa una estona divertida amb els teus veïns i veïnes jugant al Bingo online! Segueix-lo des del canal de YouTube del Centre Cívic del Coll: elcoll.org/bingo. Demana el teu cartró a partir del 15 de juny a festamajor@elcoll.org. Podràs guanyar uns fantàstics vals regal per consumir als comerços del barri!
18:00h TUNANTES. Música caribenya – barcelonina, una mescla de ritmes llatins i mediterranis.
19:30h GOSTO BCN. Grup que neix d´ajuntar inquietuds de dues cultures diferents però properes, amb la mediterrània com a element comú.
21:00h Fi de festa amb DJ.

DIUMENGE 21 DE JUNY

14.00h Paella familiar “fotogràfica”
Ets un/a mestre/a paeller/a? Demostra-ho fent una bona paella a casa i penja una foto a les xarxes amb el hashtag #FMColl20. Les anirem compartint!
17.00h REGGAE online a càrrec de Kapara Sound.
Segueix-ho en directe a elcoll.org/ReggaeFM
21:00h TABALADA FI DE FESTA en streaming
A càrrec de la Malèfica del Coll. Segueix-la online des del canal de YouTube del Centre Cívic del Coll: elcoll.org/TabaladaFM
21.50h PIROTÈCNIA COL·LECTIVA “SOM BARRI, SOM VEÏNS!”
Celebrem el final de la Festa Major des dels terrats i terrasses! Participa-hi llençant 2 coets i omplim el cel del barri de llum i color per acomiadar aquestes festes COLLfinades.

22:00h CASTELL DE FOCS FI DE FESTA a càrrec de la Malèfica del Coll.

I durant tota la setmana…

ENS VESTIM D’ALEGRIA!
Decora el teu balcó o finestra! Envia´ns una foto per correu electrònic o a través les xarxes socials amb el hashtag #FMColl20.