L’activitat d’extraescolar de Teatre Musical de la nostra escola ha continuat oferint el seu servei per al grup de més grans (2n, 3r, 4rt i 5è) durant el confinament, adaptant-se a la situació actual i impartint les seves classes per videoconferència.

Així ha estat també amb d’altres extraescolars (anglès, etc.) que han demanat a les famílies inscrites si volien de manera voluntària continuar les clases on line.

Les i els alumnes que han volgut i pogut continuar amb les classes de teatre ho estan gaudint moltíssim, i també ens han fet emocionar, ja que la situació actual d’anormalitat i distància ens té a tots la sensibilitat a flor de pell.

Ens hem colat per un foradet a les seves sessions i us volem deixar uns vídeos dels dos grups que estan fent classes en el confinament, fent diferents exercicis plantejats per la seva professora, la Raquel: