Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’extraescolar de Teatre Musical continuem les classes confinats

L’activitat d’extraescolar de Teatre Musical de la nostra escola ha continuat oferint el seu servei per al grup de més grans (2n, 3r, 4rt i 5è) durant el confinament, adaptant-se a la situació actual i impartint les seves classes per videoconferència.

Així ha estat també amb d’altres extraescolars (anglès, etc.) que han demanat a les famílies inscrites si volien de manera voluntària continuar les clases on line.

Les i els alumnes que han volgut i pogut continuar amb les classes de teatre ho estan gaudint moltíssim, i també ens han fet emocionar, ja que la situació actual d’anormalitat i distància ens té a tots la sensibilitat a flor de pell.

Ens hem colat per un foradet a les seves sessions i us volem deixar uns vídeos dels dos grups que estan fent classes en el confinament, fent diferents exercicis plantejats per la seva professora, la Raquel:


By | 2020-07-21T10:55:19+00:00 juny 10th, 2020|Sense categoria|Comentaris tancats a L’extraescolar de Teatre Musical continuem les classes confinats