Un any més, i gràcies a la coordinació de l’Associació Esportiva Ciutat Vella, Xtra i l’AFA de la nostra escola, hem fet mans i mànigues per poder oferir un casal on els vostres fills i filles se sentin a gust i totes les famílies segures davant les mesures que s’han establert per prevenir la pandèmia de coronavirus que ens està tocant patir.

Així doncs, i a partir del proper dilluns, 29 de juny, obrim el Casal d’Estiu de l’Escola La Farigola de Vallcarca.

En tenim moltes ganes, pensem que la canalla no es mereix estar 6 mesos sense poder trobar-se i relacionar-se els uns amb els altres, i tot i que s’ha previst, com l’administració requereix, fer petits grups de convivència, aquests s’han adequat per edats i amb un monitor o monitora específic per a cadascun d’ells.

Sabeu que les normes canvien per moments i tot just avui hem pogut llegir la següent notícia: La Taula de Governança de l’Educació en el Lleure ha aprovat una actualització de les mesures que s’han d’aplicar en les activitats d’estiu. El nou document relaxa i flexibilitxa les condicions de casals i colònies, adaptant-les a la situació actual del coronavirus. Nosaltres mantenim les condicions i normes establertes i esperem sigui un casal en que tots i totes gaudeixin molt!