Ara que ha passat el temps de confinament, de moment, volem tornar a posar-nos en contacte amb vosaltres per posar-nos al dia totes i tots.

Primer de tot dir-vos que des de la Junta hem mirat de mantenir l’activitat mínima necessària per que tot allò que calia que funcionés ho fes: tancar el curs d’extraescolars i treballar per la continuïtat de qui les ha demanades, fer de pont per subministrar ordinadors a algunes famílies que no en tenien, donar continuïtat a les beques menjador que reben algunes famílies, quadrar els pagament del mes de febrer, posar el dia la comptabilitat, reunions amb les AFA’s de Gràcia per consensuar respostes a les actuacions d’ensenyament, etc. Alhora hem intentat respondre totes les vostres demandes i necessitats.

Tot i així, sabem que no hem arribat a tot i que hem fet tard sovint, que hi ha hagut lentitud i que, de ben segur, hi ha persones que no han rebut resposta als seus correus. Volem demanar doncs disculpes a aquelles famílies que hagin patit algun greuge per tot plegat.

També volem mostrar el nostre agraïment aquelles que s’han ofert per fer feina i donar un cop de mà, a algunes n’hi hem pogut passar i a d’altres no. Gràcies a totes!!!

A continuació us expliquem tot el que tenim pendent a hores d’ara.

ADMINISTRACIÓ:

Finalment hem pogut accedir a l’escola i, per tant, realitzar la contractació de la nova administrativa, la Magda. És la persona que es va triar dins els currículums que se’ns van adreçar des de Barcelona Activa i n’estem molt contentes i contents de la seva incorporació. Creiem que té moltes ganes i tant de bo al setembre ens puguem anar coneixem més presencialment.

Tot plegat doncs anirem recuperant el ritme quotidià de funcionament. El seu horari serà dilluns i dijous de 14 a 18h i dimarts, dimecres i divendres de 9 a 13h. De moment farem les comunicacions per correu electrònic (ampafarigola@ampafarigola.cat) mentre es posa al dia de tot.

PAGAMENTS I COBRAMENTS:

Abans del tancament d’aquest curs us passarem, per domiciliació bancària, el rebut de març. També avisarem aquelles famílies que no han pogut fer efectiu el mes de febrer perquè es puguin posar al dia, així com les que tinguin quotes anteriors.

Les famílies que no pugueu fer transferència podeu fer un ingrés al compte de l’AFA a través de caixer o finestreta (ES22 0081 0391 6600 0126 1531).

EXTRAESCOLARS:

Per una banda rebreu ben aviat l’enquesta de valoració de les extraescolars i del temps de migdia.

I de l’altra, us comuniquem que volem que hi hagi una continuïtat en les extraescolars, i per tant repetirem mes o menys l’oferta del curs passat amb petits canvis. Heu de saber però que aquesta estarà lligada al desenvolupament del Covid-19 i que, per tant, no es pot garantir res fins que al setembre se sàpiguen quines són les indicacions sanitàries. També indicar-vos que encara no tenim confirmació de les activitats que es porten a terme a l’Escola Montseny.

Demanem a tothom paciència i comprensió.

COMISSIONS:

Finalment, de cara a l’inici del proper curs, en el format que sigui, calen un seguit de persones per tal que les Comissions i l’AFA continuïn funcionant. Podeu ajudar a qualsevol de les comissions, però concretament ara cal gent per a la Comissió d’Extraescolars Esportives, així com de la del Reciclatge de Roba.

Recordeu que hi ha moltes activitats que es duen a terme a l’escola que funcinen gràcies a l’esforç altruista de les famílies i que totes aquelles que pugueu ajudar, per poc que sigui, sereu molt benvingudes.

Esperem que tingueu un molt bon estiu.