L’estrena de la piscina de la Creueta del Coll ha estat accidentada. El primer dia de reobertura, 15 de juliol, alguns usuaris de l’equipament van denunciar que van patir ferides als peus, principalment talls o rascades, provocades per alguna irregularitat en la superfície submergida del llac.

Recordem que la piscina de la Creueta del Coll va tancar fa dos anys per resoldre-hi uns problemes d’impermeabilització i millorar l’estat del fons del llac, per convertir l’espai en, definitivament, en una piscina. De fet, no és la primera vegada que es detecten problemes al fons de la piscina. Ja el 2014 es van donar casos de ferides als peus entre els banyistes.

Podeu veure la notícia emesa per Betevé:

Aquest fet ha provocat, segons hem pogut llegir al Diari Independent de Gràcia que hagin haugt de  tancar una part de la piscina de la Creueta del Coll. Podeu llegir la notícia publicada en el següent enllaç, i a continuació la publicada aquesta setmana en el citat mitjà: