Tot i que no ha estat gens fàcil, la situació del Covid-19 aquest any ha posat entre les cordes a tots els casals d’estiu, seguint les mesures requerides pel Departament de Salut hem pogut dur a terme amb gran èxit el Casal d’Estiu de la nostra escola. Organitzats per grups petits de convivència i amb les mesures higièniques de desinfecció requerides.

Diem amb èxit perquè les entitats del barri no ens ho han facilitat, no hem pogut disposar d’equipaments públics propers, tot i ser una de les recomanacions perquè els casals es portessin a terme amb la màxima seguretat, i hi ha hagut setmanes en que hem hagut de penjar el cartell de complert. Però amb els espais de què disposaven, les monitores i monitors han organitzat un munt d’activitats on totes les nenes i nens que s’hi han apuntat han gaudit d’allò més.

Agraim un any més la feina de la Coordinadora de Ciutat Vella, d’Xtra i de la Comissió de l’AFA que ha coordinat aquest casal, al qual encara li resta una setmana abans no marxem de vacances, i que al setembre torna amb dues setmanes més!

Us volem deixar una petita mostra de tot el que han gaudit les nenes i nens del barri que s’han apuntat al nostra casal i com no, agrair immensament l’actitud de totes les monitores i monitors que els han rebut amb els braços oberts i amb un somriure a la cara cada dia, permetent que la canalla pugui recuperar una “certa normalitat” en aquesta pandèmia que ens ha tocat viure.