Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Èxit en l’estrena de Sister Act, extraescolar teatre musical grups grans

El curs passat va deixar en suspens l’estrena de les obres de l’extraescolar de Teatre Musical de la nostra escola. I és que tot just començaven a preparar els guions i fer els primers assajos de les seves respectives obres que ens van confinar.

Tot i així, el grup de grans (5è i 6è) d’aquesta extraescolar, va continuar assajant durant el confinamient amb classes telemàtiques. I tot i que només van poder fer un assaig presencial, aquest diumenge, 4 d’octubre, professores (la Raquel d’Èxit) i alumnes, van voler representar l’obra que els tocava, Sister Act.

Així, en un escenari de teatre de debò, el Teatre Calassanç, i un públic molt entregat, en aquesta ocasió i pel covid només les famílies de les actrius, van poder gaudir d’un gran espectacle:

Com sempre, moltes gràcies a les professores que feu que aquesta extraescolar sigui un aprenentatge en que els i les alumnes gaudeixen tant i tant i treuen uns resultats excel·lents!

By | 2021-09-15T19:02:46+00:00 octubre 5th, 2020|extraescolars, Extraescolars artístiques|Comentaris tancats a Èxit en l’estrena de Sister Act, extraescolar teatre musical grups grans