Després d’un temps, la Comissió de Sostenibilitat de Roba Escolar torna a estar operativa. Donat que la situació actual, i degut a la pandèmia, és diferent, aquest intercanvi de roba s’adaptarà a les mesures de la Covid-19. El procediment que establert doncs per a continuar aquest intercanvi de roba escolar és el següent:

– Durant la propera setmana, del 2 al 6 de novembre, podreu deixar a l’entrada de l’escola les peces que ja no utilitzeu, tancades en una bossa. Direcció habilitarà una caixa on poder deixar les bosses, recordeu que no es pot accedir al centre sense la corresponent desinfecció i permís de l’Òscar.  És important que aquesta roba estigui rentada i sense grans defectes, penseu que després la usessin altres criatures. Dins de la bossa heu d’incloure, si us plau, un paper on indiqui el nom i cognoms de la nena/o i el curs actual. Així com també quines peces necessitareu intercanviar.

– La caixa amb la roba es quedarà 1 setmana en custòdia a l’escola, per a respectar les normes Covid. Després de la qual cosa, des de la Comissió organitzarem i distribuirem les peces segons les peticions.

– El lliurament o intercanvi de les noves peces es farà mitjançant les tutores o tutors, qui ho deixaran dins la motxilla de l’alumna o alumne.

Les famílies que no disposeu de peces per a fer l’intercanvi, podeu posar-vos en contacte igualment amb la comissió per email: robaescolar@ampafarigola.cat i us indicarem com procedir.