Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Can Carol s’adjudica als moviments socials de Vallcarca

Després de confirmar-se com a única aspirant a la gestió cívica del nou equipament de Can Carol, la Federació d’Entitats Amigues de Can Carol i Consolat (FEACC) de Vallcarca, que agrupa l’AFA Montseny, l’Observatori de Vallcarca, l’Associació de Veïns Som Barri, l’Associació ECOS-Antic Forn, Ateneu de Vallcarca i l’Associació de Festes Alternatives de Vallcarca, s’ha adjudicat fi nalment el procediment administratiu i així ho ha aprovat aquest dijous la comissió de govern de l’Ajuntament. Així ho hem pogut llegir al Diari Independent de Gràcia:

By | 2020-11-26T11:23:09+00:00 novembre 2nd, 2020|Sense categoria|Comentaris tancats a Can Carol s’adjudica als moviments socials de Vallcarca