Arrel de les darreres mesures establertes el passat dijous pel Procicat de cara a reduir la incidència de la Pandèmia, la Comissió d’Extraescolars de la nostra AFA ens indica a continuació com estan hores d’ara aquestes activitats:

Com sabeu existeixen excepcions que fan que la majoria de les extraescolars es puguin continuar realitzant, sempre que compleixin una sèrie de requisits: es realitzin a l’escola i les i els alumnes d’aquestes formin part del grup bombolla escolar.

Per tant:

Les activitats d’extraescolars de l’Escola Montseny queden tancades al nostre alumnat al no ser grup bombolla.

Pel que fa a les ACOLLIDES de matins i tarda: les mantindran, continuant amb les mesures de seguretat que hem estat realitzant des de l’inici d’aquest curs escolar.

VÒLEI: Es realitzarà a divendres, a la pista de l’escola, si les famílies hi donen el vistiplau, en les següents franges:

El grup de 3r i 4rt de 16:45 a 18h, i el de 5è i 6è de 18 a 19h. Es faran dividint la pista, per tant, els entrenaments es realitzaran només amb grup bombolla i separats físicament.

PISCINA: Malauradament, aquesta activitat ha quedat suspesa per tancament del poliesportiu (El Putxet).

JUMPING CLAY: Els dilluns P5 farà l’activitat amb normalitat, els dimarts 1er i 5è faran l’activitat amb normalitat, degut a que estan separats. Pel que fa a la classe de 4t, oferim la possibilitat de que es faci en format on-line (dilluns i dimarts de 17:30 a 18:30h). Els dijous els de 3r faran l’activitat amb normalitat, mentre que els de 2n poden passar a format on-line (dilluns i dimarts de 17:30 a 18:30h).

TEATRE MUSICAL: Es mantenen els horaris com fins ara: 2on i 3er el continuaran fent en una aula, mentre P3, P4, P5, 1er, 4t, 5è i 6è es realitzaran a l’aire lliure, dins el recinte de l’escola, separats en grups bombolla. En cas però, en cas de pluja, haurem de suspendre alguna classe.

ESCACS: Desdoblem grups: 2n canviarà de dia a dimecres (provisional pendent d’aprovació), mentre que 3er, 4t i 5è no canvien.

ANGLÈS: El grup de la Sam (P3), Emma (P4), fer a l’aula Animal Planet 1 els dos grups que son de 4t es mantenen presencialment, mentre que, malauradament, i per no ser grups bombolla, la resta de grups s’ofereix la possibilitat de que s’imparteixin en format online.

BÀSQUET: Al no poder-se realitzar a les nostres instal·lacions, queda suspesa aquesta extraescolar.

PREESPORT: que té lloc els dimecres, de 16:30 a 18:00 h, el grup de P4 només es podrà mantenir si s’apunten 2 més, mentre que el curs de P5 continuarà obert i tindrà 1 plaça lliure.

FUTBOL: 

Dimarts i dijous de 16:30 a 18:00h:  P5, 1er i 2on

P5 continuarà només obert els dimarts tenint 6 places lliures. 1er continuarà obert els dimarts, amb 7 places lliures, i es podria obrir els dijous, si s’apunten 2 alumnes més. 2on no es podrà fer dimarts per manca d’espai, i el dijous

Sí es podrà fer i té 1 plaça lliure.

Dilluns i dimecres de 16:30 a 18:00 h: 3er i 4t

3er de dilluns només es podrà obrir si s’apunten 3 més, i el de dimecres si s’apunten 2 més. En cas contrari, quedarà tancat. Mentre que el curs de 4t continuarà obert i té 4 places lliures els dilluns i 1 els dimecres.

Dilluns i dimecres de 18:00 a 19:00 h: 5è i 6è

El grup de 5è continuarà obert, i té 7 places lliures els dilluns i 4 els dimecres. El curs de 6è continuarà obert, i té 6 places lliures els dilluns i 3 els dimecres.