Aquest mes d’octubre, amb el grup de petits al migdia hem fet un mural de la tardor, un taller de Castanyada, en que han realitzat petits personatges amb la castanya com a protagonista.

Com a jocs de pati, hem jugat al pica – paret, a l’aranya, Sota el pont, hem creat un conte i una càmera de fotos. Finalment, mentre la canalla espera al menjador per anar al pati, practiquem algunes cançons (el meu elefant. El Cowboy Pedro I l’esquirol).

Amb el grup de mitjans hem fet el mural dels desitjos on, cada infant, ha escrit i/o representat un desig a un full creant així entre tots l’arbre dels desitjos. Quan els toca fer pati al terrat de dalt de l’escola, els mitjans s’ho passen pipa jugant a jocs com: l’aranya peluda, la comba, el mocador, mar/cel/terra, joc de les cadires amb cercles, stop, pilla-pilla, mata-conills, relleus, etc…

Enguany, el taller de Castanyada del grup dels mitjans, ha estat l’elaboració d’una aranya amb l’ajuda d’una castanya, filferros “peluts” i cola. Se’ls ha donat total llibertat per poder decorar-les com volguessin.

Amb el grup dels grans, els de 6è han fet un mural. Pel que fa al taller de la Castanyada la protagonista principal, com no podia ser d’altra manera, ha sigut la castanya i a partir d’aquesta idea han sortit aquest ratpenats. Gairebé han participat tots els nens i nenes del grup de grans.

Pel que fa als jocs de pati, a partir dels diferents interessos dels grups, hem realitzat els següents jocs: Sostre, salt a la comba,pilla-pilla, 21(bàsquet), Aranya, Mata conills, el llop o assassí, el mocador, les quatre cantonades, Sopapo, Stop, Futbol, Voleibol i saltar combes.