Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Des de les AFAs de Gràcies reivindiquem la construcció de l’IES Vallcarca

Aquest darrers dies s’han produït alguns moviments veïnals en contra de la construcció de l’IES Vallcarca. Des de la Coordinadora d’AFA’s de Gràcia no defallirem en la defensa de l’Institut i en la denúncia dels interessos personals, les mentides que s’hi estant abocant i la criminalització del jovent que es du a terme des d’un sector del veïnat.

Tot i això, des del Consorci s’indica que l’IES Vallcarca, partint de les característiques de centre gran amb tres línies d’ESO i dues de Batxillerat i una capacitat per a uns 500 alumnes, té una previsió d’aixecament de 18-20 mesos, cosa que situa la finalització al desembre de 2022 o principis de 2023. I així ho publicava el diari Independent de Gràcia la setmana passada:

Aquest Institut és una necessitat per a l’educació de la canalla i el jovent del barri, per tal que pugui seguir la seva educació i vida social sense haver de desplaçar-s’hi fora.

Això ho vàrem refermar al darrer Consell de Barri, el regidor i tots els grups que hi són presents.

Us deixem un vídeo, elaborat per les nenes i els nens de la resta d’escoles públiques de Vallcarca i Els Penitents, ara cal que la Farigola ens hi sumem:

By | 2020-12-13T17:26:55+00:00 desembre 13th, 2020|Sense categoria|Comentaris tancats a Des de les AFAs de Gràcies reivindiquem la construcció de l’IES Vallcarca