Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’extraescolar de Teatre Musical us desitja Bon Nadal

En aquest curs que estem passant, on hi ha hagut i estan havent-hi tants canvis que afecten a l’organització de totes les activitats, l’Extraescolar de Teatre Musical, que imparteix l’escola d’arts escèniques ÈXIT, a la Farigola de Vallcarca no ha estat una excepció.

Separats per grups bombolles, amb mascareta i fins i tot a l’aire lliure, l’Anna i la Laura, professores d’aquesta extraescolar, han intentat que les nenes i nens que hi participen hagin pogut gaudir d’aquesta activitat artística i, a mode de representació del que han estat treballant, ens han fet arribar aquestes cançons i balls dels diferents cursos, que esperem que gaudiu acompanyats dels vostres fills i filles, que estan demostrant ser uns excel·lents actors i actrius en temps de Covid i malgrat la mascareta.

By | 2021-09-15T19:00:05+00:00 desembre 18th, 2020|extraescolars, Extraescolars artístiques|Comentaris tancats a L’extraescolar de Teatre Musical us desitja Bon Nadal