El mes de desembre, les monitores i monitors del Grup de grans (4art, 5è i 6è) van proposar les següents activitats de migdia dirigides:

Calendari de desembre: La classe de 4art va voler celebrar l’arribada del Nadal fent un calendari en forma d’arbre. Cada dia hi havia una endevinalla diferent i les nenes i nens l’havien d’endevinar.

Al pati, aquells que han volgut han gaudit de diferents jocs com: pitxi, 21,volei, wanda, el joc de l’illa, …

I el joc de l’impostor: aleatòriament s’escull una persona que serà l’impostor, sense que la resta ho sàpiga. Després el grup comença a moure’s i l’impostor ha  de tocar l’esquena dels altres per eliminar-los sense haver-lo vist. Quan algú queda eliminat es reuneixen tots per debatre qui creuen que és l’impostor.

Però també al pati de migdies hi ha altres activitats creatives! A partir de diferents materials es creen altres espais amb activitats que fomenten el treball cooperatiu, les relacions positives dins del grup, la creativitat i passar-ho molt bé! Pintem amb colors o guixos, fem polseres amb gomes o cordills:

També al desembre el grup de grans varen fer tallers de Nadal

Pintar mandales plenes de color que després retallaven i i les portaven a les seves llars per decorar un racó especial. I, inspirat en la situació actual i como detall de les festes de Nadal, tots els nens i nenes del grup de grans van participar en el taller de porta mascaretes.