Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

6è munta una nova paradeta per recaptar diners per al viatge fi de curs

Tot i que la pandèmia no els ho està posant fàcil, les noies i nois de 6è de primària de la nostra escola no es rendeixen, i aquest diumenge han muntat altre cop una paradeta al Parc de la Creueta per vendre tot el que han anat fent les darrers setmanes per recaptar diners per al viatge de fi de curs.

Així doncs, ben preparats amb marques de distància al terra, cartells i gel hidroalcohòlic, han presentat les seves polseres, punts de llibre, pedretes pintades a mà i figuretes de ganxet a totes aquelles famílies que s’han acostat a la parada:

By | 2021-03-08T17:21:54+00:00 març 7th, 2021|Sense categoria|Comentaris tancats a 6è munta una nova paradeta per recaptar diners per al viatge fi de curs