L’Associació Esportiva Ciutat Vella torna a organitzar el casal d’estiu a l’escola Farigola aquest 2021. Tot i que estem pendents de les indicacions que vagin donant des del Departament de Salut i el Procicat, ja treballa per oferir un servei de qualitat i fer-ho de la manera més segura possible. És per això que ha engegat la nova campanya i ens han facilitat les informacions necessàries perquè les famílies pugueu realitzar tots els tràmits, i en especial, per ajudar-vos a sol·licitar els ajuts econòmics.

El casal de la Farigola de Vallcarca és homologat per l’ajuntament de Barcelona i per tant, les famílies disposen de l’opció de rebre un ajut econòmic en funció de la renda. El període per demanar aquest ajut és del 24 d’abril al 21 de maig de manera telemàtica aquí. A l’hora de fer el tràmit us demanarà un codi d’activitat que és: 060172CAS01.

Les famílies que necessiteu ajuda per fer la sol·licitud, podeu venir a l’escola Farigola presencialment amb cita prèvia que cal demanar online aquí o bé trucar per telèfon al
663473634 de dilluns a divendres de 9h a 17h.

Per aclarir dubtes que puguin sorgir sobre la sol·licitud de beques i el procediment a seguir, us convidem a una reunió informativa on-line dimecres 21 d’Abril a les 19h.
El link de la reunió informativa és aquest: https://meet.jit.si/estiuAECV

Casal d'estiu 2021

Casal d’estiu 2021

 

INSCRIPCIONS AL CASAL D’ESTIU

A partir del dia 24 d’Abril ja es pot fer la inscripció al casal d’estiu, de manera telemàtica aquí. La informació disponible i els preus els podeu consultar en un tríptic que ja us podeu descarregar.

Aquest any, la coordinadora del casal d’estiu a la Farigola de Vallcarca és l’Anna Algueró que s’encarrega tant d’Infantil com Primària-ESO. Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a estiu.farigola@gmail.com o trucar al telèfon 663473634.