A l’assemblea de l’AFA de l’11 de març vam decidir unir-nos a #RevoltaEscolar, una plataforma que busca pacificar els entorns escolars reduint la contaminació i el soroll. Fins al moment s’hi han adherit més d’un centenar d’escoles.

Amb la col.laboració d’Eixample Respira i l’aFFac, #RevoltaEscolar promou talls de carrer davant de les escoles cada 15 dies els divendres a la sortida de l’escola. La propera jornada de mobilització és divendres 23 d’abril i l’AFA de l’escola Farigola de Vallcarca ja s’hi unirà.

 

Des de l’AFA ja fa anys que una comissió treballa per aconseguir aquest objectiu al barri i tot plegat s’ha reflectit en dos documents: la Proposta de Camins Escolars i  l’Estudi sobre Mobilitat del Coll que estableix un pla d’acció i mesures per assolir els esmentats objectius.

Us animem a participar-hi per tal d’aconseguir un barri més sa i segur per a tothom!

Teniu tota la informació als següents enllaços:

  1. El document d’objectius específics #RevoltaEscolar de l’AFA de l’escola Farigola de Vallcarca
  2. Manifest unitari de #RevoltaEscolar al qual ens hem adherit.
  3. CAMINS ESCOLARS – Proposta per a una mobilitat segura al barri” elaborat de manera conjunta per les AFAs dels barris del Coll i Vallcarca (abril 2016, Coordinadora d’AMPA’s del Coll i entorns).
  4. Estudi de Mobilitat – Barri del Coll (Ajuntament de Barcelona, desembre 2017).
Comissió de Relacions de Barri
Junta de l’AFA Farigola
TOTS I TOTES SOM AFA!