Dins les activitats de migdia dutes a terme el mes de maig, el grup de petits (P3, P4 i P5) continuem amb la ruleta dels hàbits a l’hora de menjar, on els infants estan motivats amb aquesta iniciativa. P-5 continua practicant amb el ganivet de cara a l’any vinent.

Pel que fa a les estones de pati de migdia, en aquestes els infants gaudeixen molt amb els jocs dirigits, cooperatius i lliures. El dia d’art és una activitat lliure on poden deixar anar la seva imaginació i creativitat amb diferents materials. 

Al maig hem fet l’activitat del desitjos, en un globus hem escrit el nostres desitjos i entre tots els hem fet volar.

En l’estona de Ment Atenta, mitjançant jocs de concentració, dibuix, contes, ioga,…els infants es relaxen en un ambient i música de tranquil·litat.

Seguint amb el nostre projecte, en el taller d’aquest mes, cada grup ha estat fent el seu propi joc del memori i ja l’hem acabat tot dins d’un sobre molt maco! A més a més, les monitores i monitors estem preparant una sorpresa per final de curs, ja que els més grans d’infantil es graduen per passar a primària i els hem fet unes escarapel·les molt xules! I els de P-4 també tindran la seva medalla.