Amb el grup de grans hem començat el projecte de medi ambient i sostenibilitat amb l’elecció del nom per part de cada una de les classes, així des del principi els nens i nenes han fet seu el projecte. Tenim un objectiu i volem que tothom hi participi: REDUIR, REUTILITZAR, RECICLAR!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una de les primeres propostes per part dels nens i nenes ha estat la recollida de l’aigua sobrant de les gerres quan hem acabat de dinar. La usarem per regar les plantes de l’escola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els dies de pluja fem dibuixos, jocs tranquils, jocs de taula i al pati juguem al “mata conills”, a la granota, a peles, bàsquet, futbol… També fem jocs cooperatius: legos, polseres, guixos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En el projecte de ment atenta, després de dinar i abans de l’arribada dels professors/es cada dia fem diferents activitats, jocs i dinàmiques d’atenció plena, de tornada a la calma i de relaxació. Hem fet el joc d’atenció el director d’orquestra i la dinàmica el meu arbre.