Durant el temps de migdia, el grup de grans ha continuat treballant amb el projecte dels residus. Els nens i nenes han pensat com es poden reduir residus al menjador i han proposat treure els envasos del iogurt. Ho hem demanat a la cuina i des d’ara el grup de grans i el de mitjans ha dit adéu als plàstics del iogurt.

Durant la Setmana Europea de prevenció de residus 2021 (del 20 al 28 de novembre), s’ha treballat amb l’objectiu de donar a conèixer diferents estratègies de reducció de residus i a la vegada fomentar petites accions sostenibles.

 

El temps de pati s’ha fet al pati del terrat i a la pista. Els nens i nenes gaudeixen del temps d’esbarjo amb diferents jocs i activitats: circuits esportius, vòlei, bàsquet, pales, el joc dels quatre continents, la superxerranca i una exhibició de gimnàstica artística.

També s’ha continuat amb el projecte del bibliopati. Els dies del pati del terrat i un dia a la setmana després de dinar els nens i nenes estan convidats a gaudir de la lectura. L’activitat és tot un èxit.

Pots veure el document complert amb totes les imatges del mes fent clic aquí.