Durant el mes de novembre, el grup de mitjans ha deixat volar la imaginació a través dels guixos. 

El projecte ha consistit en el joc de la confiança. Els nens i nenes s’han col·locat per parelles i un dels dos es tapa els ulls amb un mocador i ha de confiar plenament en la persona que l’acompanya i que li fa de guia pel pati fins trobar la pista.

Durant el mes de novembre s’han dedicat estones a fer manualitats amb el joc qui és qui? Cada nen i nena del grup de mitjans ha plasmat al mural del menjador damunt d’un paper amb una mica de relleu com es veu per tal de què la resta de companys puguin jugar a endevinar-ho.

Els nens i nenes de 1r, 2n i 3r han començat el projecte de bibliopati d’enguany amb molt entusiasme i il·lusió. S’ha intentat triar el dia que es du a terme per classe segons les extraescolars que tenen durant el temps de migdia, per tal de que puguin gaudir-ne el màxim nombre. En un principi es fa els dilluns de 13:30h a 14:00h.

Podeu veure el document complert de les activitats del mes de novembre fent clic aquí.