Durant el mes de novembre, a P3 s’ha continuat treballant l’autonomia dels infants i abans de que vinguin les mestres per estar tranquils expliquem un conte.  Pel que fa a P5, aquest mes els infants ja s’encarreguen de posar-se l’aigua ells sols amb un encarregat de taula i es continua treballant la recollida dels seus estris.

Tot el grup de petits continua treballant el projecte i el mural ja es pot veure al menjador amb dibuixos d’Àfrica. Els dies de pluja s’aprofita també per dur-lo a terme i la revista viatgera ja ha començat el viatge per les llars dels infants de P4 i P5

A les estones de pati els nens i nenes participen en jocs dirigits, lliures, art… i amb guixos inventen circuits, castells…

Aquest mes també ha arrencat el projecte de Bibliopati i els infants han gaudit amb els llibres.

En el projecte de Ment Antenta, cada dia de la setmana es treballa un dia amb els llibres de bibliopati escollits per les monitores de cada grup, P-4 les famílies i P-5 les emocions. També es treballen moments de relaxació per entrar en calma.

Pots consultar el document complet de les activitats del mes clicant aquí.