Aquesta setmana s’han fet públiques diferents notícies relacionades amb equipaments i serveis del barri de Vallcarca que interessen les famílies de l’escola.

D’una banda, ja ha entrat en funcionament el nou ascensor de la parada de Vallcarca, de la Línia 3, que connecta els barris del Putxet i el Farró amb Vallcarca i els Penitents. L’ascensor té tres parades. A més, una passera dona accés a l’ascensor des de l’avinguda de la República Argentina. Fins ara, els veïns havien d’anar caminant des de l’avinguda de Vallcarca fins a República Argentina, un trajecte amb molt pendent. Només s’hi podia accedir pujant per les escales i rampes dels Jardins de Manuel de Blancafort o bé fent ús de les escales mecàniques que connecten les dues boques del metro, ubicades a l’avinguda de Vallcarca i a l’avinguda de la República Argentina. Així ho ha explicat Betevé.

 

De l’altre, novetats sobre l’antic palauet de principis del s. XX que havia acollit el consolat de Dinamarca. Ja fa molt de temps que es va anunciar que sobriria al veïnat perquè en pogués fer ús. Ara hem conegut el projecte provisional del que es farà a la Casa Canals i Junyer. Es convertirà en un edifici obert i interrelacionat amb l’entorn conservant la carcassa. Serà un concepte d’espai públic nou, molt ampli i tot obert, en contacte directe amb l’exterior, sense portes ni finestres. Tots els detalls, en aquesta notícia de Betevé.