Divendres i dissabte, 26 i 27 de febrer, l’AFA ha celebrat el Carnaval 2022.  Divendres es va organitzar un taller de disfresses d’extraterrestre perquè les famílies es poguessin fer els complements per unir-se a la rua del barri a la comparsa de la Farigola. La disfressa d’extraterrestre va sortir de l’enquesta que va passar l’AFA a les famílies. Divendres, també, els nens i nenes de 6è van vendre berenar a la pista per treure diners per pagar el viatge final de curs.

I dissabte, la comparsa d’extraterrestres de la Farigola va desfilar pels carrers del barri a la rua de Carnaval del barri del Coll. Després, al parc, l’AFA va prepara un ranxo que es va servir en un dinar popular en què van participar unes 200 persones.

A la nit, fi de festa amb el correfoc organitzat per la Malèfica del Coll en què també van participar les colles de la Vella de Gràcia i la Diabòlica de Gràcia.