GRUP DE PETITS

Els petits de l’escola mitjançant cançons es relaxen per anar a dormir. També continuen treballant la seva autonomia. Aquest mes han tingut la Sonia, una noia que està fent les pràctiques a P-3. Al menjador, poc a poc van agafant les rutines de recollir les seves coses de menjador. Al bibliopati, aquest mes de febrer el grup de P-4 ha llegit “Shhht! Tenim un pla” on s’ha treballat els sentiments, astucia i pau, també hem aprofitat aquest conte per fer diferents versions, ja que dona molt joc. Al grup de P-5 s’ha escollit “Visca les ungles de colors” treballant els estereotips de gènere. Al temps de pati els infants d’infantil per fi s’han pogut barrejar i compartir  l’espai del pati i activitats i estan gaudint moltíssim. Han fet jocs dirigits i lliures.

El projecte avança. El tren continua el viatge arreu del mon i ha arribat el Pol Nord i l’Antàrtida. Mitjançant la revista viatgera descobreixen la fauna animal i de tant en tant curiositats amb un vídeo, on descobrim fenómenos com les aurores boreals.

Coincidint amb el Carnaval, els infants de P-4 han realitzat un puzzle d’un pallasso i a P-5, un mandala de carnestoltes. El projecte de ment atenta també continua amb contes, pintures, jocs, massatges… es relaxen a la tornada del pati, en un ambient tranquil i motivador.

Podeu consultar el document complert elaborat per l’equip d’XTRA amb tota la informació aquí.

 

GRUP DE MITJANS

Al bibliopati, els nens i nenes gaudeixen de contes explicats pel monitoratge. Aquest mes de febrer, coincidint amb el Carnaval, els nens i nenes del grup de mitjans han decorat unes ulleres més modernes i originals.

A l’estona de projecte s’ha fet l’activitat “Què hi ha dins de la caixa?”. L’objectiu és guiar-se a través el sentit del tacte. No ha estat tant fàcil com sembla. Per tal de sortir una mica de les regles generals del joc, també s’ha fet la proposat de jugar a futbol asseguts, sense poder caminar i ha estat força complicat. A l’estona de ment atenta, per tal de relaxar-se i deixar la ment en blanc una estona, se’ls ha proposat que centressin l’atenció plasmant la imaginació damunt del full.

 

Podeu consultar el document complert elaborat per l’equip d’XTRA amb tota la informació aquí.

 

GRUP DE GRANS

Al bibliopati, en petits grups expliquen o representen un llibre. Cada grup escull lliurement el llibre, totes les representacions han estat molt
divertides i creatives. L’activitat té molt èxit.

Al pati gaudeixen de diferents activitats i  jocs: Wanda, passa el riu, Twister… També han fet un taller de postals divertides. Per Carnaval, amb diferents materials s’han fet antifaços originals, alegres i divertits.

El projecte de medi ambient continua i es fa reciclatge, es reutilitza l’aigua i es cuiden de les plantes de l’escola. També s’ha començat a treballar el malbaratament alimentari i el estalvi de l’energia.

Podeu consultar el document complert elaborat per l’equip d’XTRA amb tota la informació aquí.